Qui som.

Jo vaig començar a estudiar Enologia a Falset, a l’Escola Jaume Ciurana, durant els anys 1996 al 99, per seguir una mica la tradició familiar lligada al món vitivinícola que va iniciar el meu pare Lluís Pallejà, i que segueix amb el meu germà Lluís. El meu altre germà Xavi és propietari i viticultor d’un coster de vinya vella de les varietats garnatxa i carinyena a Bellmunt del Priorat.
​L’any 1999 vaig començar l’Enginyeria Agroalimentària a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on l’any 2001 vaig ser becada tres mesos d’estiu en el seu Celler Experimental Mas dels Frares.
Durant aquests anys vaig treballar, vaig fer pràctiques i passava tardes en cellers de la zona com Vilella de la Cartoixa (Fra Fulcó) i la Cooperativa Agrícola de Capçanes. Vaig fer diferents veremes en altres cellers: Pine Ridge Winery, Quitxote Winery de Napa Valley (Califòrnia) o en el celler biodinàmic Domaine Leflaive en Puligny-Montrachet (Borgonya).
L’any 2015, després de passar 18 anys treballant amb Álvaro Palacios havia d’emprendre el meu camí,
dedicar tots els esforços i coneixements al meu propi projecte.